КОМПАНІЯ RENAULT В УКРАЇНІ ОБРАЛА КРАЩОГО ДИЛЕРА - ПЕРЕМОЖЦЯ ГЛОБАЛЬНОГО КОНКУРСУ «ДИЛЕР РОКУ 2017»

Переможцем глобального конкурсу Renault «ДИЛЕР РОКУ 2017» в Україні стала компанія ТОВ «Соллі Плюс», м. Харків, здобувши максимальну кількість балів. Урочиста церемонія нагородження переможців рейтингу «ДИЛЕР РОКУ 2017» відбудеться в травні 2018 у Парижі, Франція.

«ДИЛЕР РОКУ» - щорічна нагорода Renault Groupe, яка охоплює 12 700 дилерських центрів Renault на п'яти континентах, і покликана визначити найкращого дилера в кожній країні.

В рамках змагання всі дилери Renault в світі беруть участь у боротьбі за титул «ДИЛЕР РОКУ», демонструючи свою прихильність бренду, високий професіоналізм команди та якісний підхід в роботі з клієнтами.

Оцінка ефективності роботи кожного дилера Renault Groupe базується на основі критеріїв, які є ідентичними для кожної країни.

За підсумками 2017 року в першу десятку кращих офіційних дилерів Renault в Україні після Переможця увійшли наступні компанії: ТОВ "НАРА" (Кривий Ріг), ТОВ "Автокрай-Україна" (Київ), ІП "АІС-Запоріжжя" (Запоріжжя), ТОВ "Автоподіум", (Чернівці), ІП "АІС Авто-Юг", м.Одеса, ДП "Автоінвестстрой-Чернігів" (Чернігів), ТОВ "Ніко Прайм Мегаполіс" (Київ), ТОВ "Фаворит Авто Вінниця" (Вінниця), ТОВ "Авто Акорд" (Мукачево), ТОВ «Арма Моторс» (Київ).

Довідка: ТОВ «Соллі Плюс» став офіційним дилером Renault в 2009 р. У 2014 р. був побудований новий концептуальний дилерський центр Renault ТОВ "Соллі Плюс", який відповідає найсучаснішим стандартам виробника. Компанія отримала звання «ДИЛЕР РОКУ» за показниками ефективності роботи вже в третій раз (першу нагороду підприємство отримало в 2015 р, другу - в 2016). Команда дилерського центру «Соллі Плюс» на чолі з власником Костянтином Токарєвим демонструє високий рівень компетентності, а також професійний підхід до обслуговування клієнтів.

3-й рік поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.